Espectacles Musicals

DRUMTEAM

Activitat Ritmicoemocional col.lectiva

Cada cop més, les empreses públiques i privades es comprometen amb la qualitat i el servei al client per garantir un desenvolupament sostenible. Per aconseguir-ho és imprescindible disposar d’un equip de treball cohesionat, guiat per un mateix pols, un ritme unificador que doni confiança al grup i estimuli les individualitats en pro d’un objectiu comú.

Les sessions de team building, a més de ser una oportunitat excel·lent per compartir moments de caràcter lúdic, estableixen ràpidament un fort sentiment d’equip i unitat. S’hi treballen aspectes clau per al bon funcionament de qualsevol empresa: dinàmica d’equip, sincronia de grup, creativitat del col·lectiu i millora del rendiment.

En un DrumTeam, els participants experimenten amb tambors i altres instruments de percussió de diverses parts del món. Junts van creant en poca estona una peça musical, cosa els proporciona un veritable sentiment de grup i d’èxit personal. L’entrenament rítmic és una eina d’eficàcia provada. Com a resultat de l’èxit del treball efectuat, els participants tanquen la sessió amb un concert col·lectiu: la prova més evident de la importància de formar un EQUIP AMB RITME.