Espectacles Musicals

THE PENGUINS

Reggae pels més menuts

THE PENGUINS THE PENGUINS

Et convidem a una actuació ben especial: el grup The Penguins interpretant REGGAE PER XICS. Es tracta d’un concert on es presenta un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. S’estableix així una combinació única entre el nostre repertori popular i l’estil conegut com a Reggae (amb moltes de les seves variants), creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu.
Aquesta proposta ens permetrà assistir a un veritable concert on veurem una formació d’11 músics que ens faran passar una bona estona començant pels temes més propers com el “Sol-solet” i passant per tot un repertori que aniran desfilant i que inclourà fins i tot alguns dels clàssics caribenys que han marcat aquest estil.
Es tracta d’una proposta apta (i adaptable) a totes les edats, on a part de l’assistència al concert i l’audició, es podran descobrir els diferents instruments que componen el conjunt (famílies de corda, vent i percussió), cantar, descobrir alguns dels secrets dels ritmes caribenys i fins i tot ballar.

http://www.youtube.com/watch?v=HjvHp6IO_ac&feature=player_detailpage